Kundeanbefalinger

Det er ikke alle som er bekvemme med å skrive anmeldelser på et så "følsomt" område som mat, helse og ofte vekt med fullt navn som man gjør på facebook. Derfor har jeg spurt noen av pasientene mine om de vil uttale seg anonymt her til nettsiden min slik at andre kan få et inntrykk basert på deres opplevelse. Har du vært hos meg og vil bidra er det bare å sende meg en mail eller sms:)  

Kvinne med lite energi

Generelle konsultasjoner

"Tone Lise fremstår som meget profesjonell og hun virker oppriktig interessert i mine spørsmål. Hun tar seg god tid og lager et opplegg for meg med mat som jeg liker. Veldig personlig oppfølging."


Anonym

Pakkeløsning vekt"

Jeg opplevde tiden min hos deg som opplysende og det ga meg mye innsikt i hva slags mat som kan skade min fremgang i min prosess i å gå ned i vekt. Så absolutt lærerikt både når det kommer til rett kosthold og tankesett i forhold til måltider og mellommåltider osv. Det sitter i hue som dem sier."Anonym

"Opplevde at jeg ble lyttet til, og at hun forsøkte å tilrettelegge for en mest mulig overkommelig kostholdsplan!"Anonym

Pakkeløsning vekt

"Opplevde at jeg ble lyttet til, og at hun forsøkte å tilrettelegge for en mest mulig overkommelig kostholdsplan!"


Kvinne med overvekt

Pakkeløsning vekt + oppfølgingspakke

"Jeg anbefaler den behandlingen jeg får, til alle mine venner med samme utfordring. Dette er ikke dyrt når man ser på helsegevinsten."


Anonym

Pakkeløsning vekt

"I mange år har jeg prøvd forskjellige ting og metoder for å gå ned i vekt. Dette er det første som faktisk har fungert. Jeg har fått hjelp til en varig livsstilsendring det er enkelt å leve med!"


"Det var godt å være hos Tone Lise, lett å komme med det jeg hadde spørsmål om og vi satt fremtidsrettet mål."

Mann, 44

Pakkeløsning vekt