Referanser

Det er ikke alle som er bekvemme med å skrive anmeldelser på et så "følsomt" område som mat, helse og ofte vekt med fullt navn som man gjør på facebook. Derfor har jeg spurt noen av pasientene mine om de vil uttale seg anonymt her til nettsiden min slik at andre kan få et inntrykk basert på deres opplevelse. Har du vært hos meg og vil bidra er det bare å sende meg en mail eller sms:) 

Anonym

"Fint tilbud med tanke på videokonsultasjoner"

Anonym

Vektpakke

"I mange år har jeg prøvd forskjellige ting og metoder for å gå ned i vekt. Dette er det første som faktisk har fungert. Jeg har fått hjelp til en varig livsstilsendring det er enkelt å leve med!"

Anonym

Vektpakke

"Jeg opplevde tiden min hos deg som opplysende og det ga meg mye innsikt i hva slags mat som kan skade min fremgang i min prosess i å gå ned i vekt. Så absolutt lærerikt både når det kommer til rett kosthold og tankesett i forhold til måltider og mellommåltider osv. Det sitter i hue som dem sier."

Anonym

"Opplevde at jeg ble lyttet til, og at hun forsøkte å tilrettelegge for en mest mulig overkommelig kostholdsplan!"

Kvinne med lite energi

Generelle konsultasjoner

"Tone Lise fremstår som meget profesjonell og hun virker oppriktig interessert i mine spørsmål. Hun tar seg god tid og lager et opplegg for meg med mat som jeg liker. Veldig personlig oppfølging."

Overvektig kvinne

Vektpakke og oppfølging vektpakke

"Jeg anbefaler den behandlingen jeg får, til alle mine venner med samme utfordring. Dette er ikke dyrt når man ser på helsegevinsten."

Mann 44

Vektpakke

"Det var godt å være hos Tone Lise, lett å komme med det jeg hadde spørsmål om og vi satt fremtidsrettet mål."

Kvinne, 51 år

Vektpakke

"Jeg er meget tilfreds med både konsultasjoner og kostplan. Jeg var ute etter en slankemetode som var skreddersydd for meg. Jeg ble anbefalt Tone Lise, og her fikk jeg fikk jeg det jeg var ute etter. Hun er fleksibel og effektiv, og jeg blir tatt på alvor. Har fortsatt en vei å gå, men har full tiltro til denne metoden."

Kvinne, 55 år

Vektpakke

"Begynte hos Tone Lise i januar 2018, og ble møtt med faglig dyktighet og vennlighet. Etter en samtale fikk jeg en kostholdsplan med mange gode råd, og veiledning. Det beste for min del er at dette er en livsstilsendring, så kommer vektnedgang som en bonus :) Jeg kan anbefale Tone Lise på det varmeste."