Referanser

Det er ikke alle som er bekvemme med å skrive anmeldelser på et så "følsomt" område som mat, helse og ofte vekt med fullt navn som man gjør på facebook. Derfor har jeg spurt noen av pasientene mine om de vil uttale seg anonymt her til nettsiden min slik at andre kan få et inntrykk basert på deres opplevelse. Har du vært hos meg og vil bidra er det bare å sende meg en mail eller sms:) 

Kvinne, 51 år

Vektpakke 10 uker

"Jeg er meget tilfreds med både konsultasjoner og kostplan. Jeg var ute etter en slankemetode som var skreddersydd for meg. Jeg ble anbefalt Tone Lise, og her fikk jeg fikk jeg det jeg var ute etter. Hun er fleksibel og effektiv, og jeg blir tatt på alvor. Har fortsatt en vei å gå, men har full tiltro til denne metoden."

Kvinne, 55 år

Ned-i-vekt-pakke med ernæring og trening

"Begynte hos Tone Lise i januar 2018, og ble møtt med faglig dyktighet og vennlighet. Etter en samtale fikk jeg en kostholdsplan med mange gode råd, og veiledning. Det beste for min del er at dette er en livsstilsendring, så kommer vektnedgang som en bonus :) Jeg kan anbefale Tone Lise på det varmeste."

Mann 44

Ned-i-vekt-pakke med ernæring og trening

"Det var godt å være hos Tone Lise, lett å komme med det jeg hadde spørsmål om og vi satt fremtidsrettet mål."